Valdres Frisbeeklubb, logo
Valdres Frisbeeklubb designelement to

Innlandsmesterskap i innendørs discgolf 2020

Publisert: 12.01.2021

3. juledag hadde Valdres Frisbeeklubb gleden av å arrangere tidenes første innendørs discgolfmesterskap i Valdres Storhall, nemlig Innlandsmesterskapet i innendørs discgolf. En konkurranse litt på siden av det man normalt sett konkurrerer i i discgolf. I løpet av dagen fikk de 33 utøverne teste seg i 3 forskjellige øvelser. Første øvelse var spill på en provisorisk 9-hullsbane som ble satt opp inne i hallen, denne ble gått to ganger så det totalt ble 18 hull. I andre øvelse skulle utøverne putte fra 5 forskjellige avstander på forskjellige kurver og i den siste konkurransen var det presisjonskast som sto på agendaen».

Det var en jevn batalje og til slutt var det Tor Arne Jostad fra Gjøvik Frisbeeklubb som gikk av med seieren i den åpne klassen og som kan kalle seg innlandsmester i innendørs discgolf. I løpet av dagen satte han blant annet banerekord på den provisoriske banen med -10. Sindre Andersen (også fra Gjøvik) fulgte hakk i hel og gjorde det spennende helt til siste slutt. Av lokale i den åpne klassen tok Carl Frithjof T-J 3. plassen totalt sett, mens Gaute Sebakk Flygel fulgte opp med en fin 6. plass og Vegard G. Vesterås endte på 10. plass.

I dameklassen ble det lokal seier da Jeanine Wik gikk inn til full pott. I jr-klassen var det og fire lokale gutter som deltok, men de måtte alle se seg slått av suverene Christoffer Lereng fra Gjøvik Frisbeeklubb. Totalt sett var det hele 10 utøvere fra Valdres Frisbeeklubb som deltok. 

Resultatlister:

Sponsorer

TALA
Interiorsenteret Valdres
Valdres Folkhogskole
Valdres Murerforretning
Valdresbil
Sparebank 1
Lykketall
Reboli
Intersport
Hovli Auto
Gjensidige Valdres
Hovi og Stenumgard
Elkjop Valdres

Valdres Frisbeeklubb

c/o Valdres Storhall
Skulevegen 18, 2920 Leira i Valdres
valdresfrisbeeklubb@gmail.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram