Valdres Frisbeeklubb, logo
Valdres Frisbeeklubb designelement to

Klubbmesterskap 2020

Publisert: 20.09.2020

32 herlige mennesker stilte opp i solskinnet for å spille ett rekordstort klubbmesterskap i går. 5 damer, 18 herrer og 8 juniorer stilte opp for å spille 2x21 hull. En fordobling både i antall deltagere og lengde på konkurransen sett opp mot fjoråret!

Det var tydeligvis mange nervøse sjeler på banen denne dagen, men en som ikke var nervøs var Fredrik Gustafsson som tok føringen etter første runde i Open og satte banerekord på den nye layouten med en -7 runde og ace på hull 21! Nærmeste utfordrere var Elin Gladheim Vesterås og fjorårets klubbmester Vegar Gladheim Vesterås som begge gikk første runde på par.

I runde to startet Fredrik bra og så til å dra fra ytterligere fra konkurrentene, men Vegar spilte stødig (gikk bogey-fritt) og mot slutten tråkket han inn gassen, endte opp med 7 birdies på runden og tangering av Fredrik sin banerekord fra forrige runde (Fredrik endte på par). Etter 42 spilte hull hadde vi dermed delt førsteplass i klubbmesterskapet og i juniorklassen.

I juniorklassen var det Eskil Ødegård (+16) som trakk det lengste strået og gikk av med seieren etter å ha utfordret Mathias Kleven (+16) på hull 1 og 2 i omspillet. På tredjeplass endte Esrom Yemane (+29).

I Open var det Fredrik som vant omspillet på hull 1 og dermed ble kronet klubbmester, etter at Vegar først nesten acet hullet, gikk lang og deretter bommet putten. Tredjeplassen i Open var det Filip Wik (+7) som dro i land etter to stødige runder.

Elin klarte dessverre ikke å følge opp sin gode førsterunde og endte opp på +8 på andre runden, men gikk fortsatt inn til en suveren førsteplass i dame-klassen. Andreplassen vant Anna Eide (+35) knepent foran Mari Tveit Ulven (+36).

CTP (hull 14): Kai Arne Sandhaugo
Longest Drive Open (hull 11): Vegar G. Vesterås
Longest Drive Dame (hull 7): Elin G. Vesterås
Longest Drive Junior (hull 16): Matias Kleven

Alle resultater fra dagen finner du her:
https://discgolfmetrix.com/1447637&view=result

Takk til alle som møtte opp og gjorde dagen så minnerik!

Sponsorer

Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo
Sponsorlogo

Valdres Frisbeeklubb

c/o Valdres Storhall
Skulevegen 18, 2920 Leira i Valdres
valdresfrisbeeklubb@gmail.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram